PANEELGORDIJNEN

Een paneelgordijn bestaat uit verticale banen stof. Deze banen worden voor elkaar geschoven langs een bovenrail. Ze geven een ruimte een strakke uitstraling en zijn erg geschikt voor grote raampartijen of als room divider.

LICHT- EN WARMTEWEREND
In onze collectie vindt u stoffen in vijf verschillende transparanties, van lichtdoorlatend tot verduisterend. Zo kan de gebruiker altijd de juiste mate van lichtinval bepalen. Een aantal stoffen zijn niet alleen lichtwerend, maar ook warmtewerend. In de collectie vindt u stoffen met een gemetalliseerde achterkant en daardoor een hoge reflectie, waardoor warmte buiten wordt gehouden. Het gevolg? Een mogelijk 20% lagere koellast. Dus ook nog eens geldbesparend.

EIGENSCHAPPEN
B&C Projects biedt een uitgebreid aanbod aan paneelgordijnstoffen in tal van kleuren en met verschillende eigenschappen. Zo zijn er onder andere antibacteriële, vochtbestendige en geluiddempende stoffen.

PRINT
Paneelgordijnen kunnen bedrukt worden met elke gewenste print, bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Informeer naar de stoffen die hier het meest geschikt voor zijn.

OPTIES
Een paneelgordijn kan worden samengesteld uit verschillende kleuren of prints. Er kan gekozen worden voor een zij- of middensluiting, een koord- of trekstangbediening.