Professional in maatwerk binnenzonwering

Neem contact op voor advies over uw project.

MEER PROJECTEN BEKIJKEN


B&C PROJECTS IS PROFESSIONAL IN MAATWERK BINNENZONWERING

Wordt er bij u in de buurt een school, gemeentehuis of buurtcentrum gebouwd of gerenoveerd? En heeft u er wel eens aan gedacht dat deze projecten een kans kunnen zijn voor u als raamdecoratiespecialist? Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen bij deze projecten.

De nieuwste technologische ontwikkelingen en trends vormen de basis voor onze uitgebreide collecties. Voor ieder project bieden we een passende oplossing: onze producten beschikken over een breed scala aan eigenschappen voor zon-. licht- en warmtewering. Duurzaamheid is voor ons een uitgangspunt dat onder meer tot uiting komt in energiebesparende en C2C-gecertificeerde materialen. Daarnaast kan onze binnenzonwering bijdragen aan de BREEAM-certificering van uw project. Met onze jarenlange ervaring adviseren, begeleiden en ontzorgen we u in het volledige traject. Wij werken daarbij samen met een breed dealernetwerk in Nederland en België.

De B&C Projects collectie bestaat uit rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, dupligordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, vouwgordijnen, gordijnen en daglichtfilters. Meer informatie over onze producten vindt u hier