ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen zijn functioneel, eenvoudig in gebruik en passen in elk interieur. In onze collectie vindt u stoffen in vijf verschillende transparanties van lichtdoorlatend tot verduisterend. Zo kan de gewenste mate van lichtinval worden afgestemd op de gebruiker.

LICHT- EN WARTMEWEREND
Rolgordijnen zijn niet alleen lichtwerend, maar ook warmtewerend. De collectie bevat stoffen met een gemetalliseerde achterkant. Dit zorgt voor een hoge warmtereflectie waardoor warmte buiten wordt gehouden. Het kan leiden tot een 20% lagere koellast en daarmee een verlaging van de energierekening.

EIGENSCHAPPEN
We bieden een groot aantal rolgordijnstoffen in een uitgebreid kleurenpalet en met verschillende eigenschappen. Zo zijn er onder andere antibacteriële, vochtbestendige en geluiddempende stoffen.

PRINT
Rolgordijnen kunnen bedrukt worden met elke gewenste print, bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Informeer naar de stoffen die hier het meest geschikt voor zijn.

OPTIES
Rolgordijnen zijn beschikbaar met kettingbediening, veerbediening of elektrische bediening. Elektrisch bediende rolgordijnen kunnen met een aantal van drie worden gekoppeld, zodat er maar één motor nodig is. Daarnaast bieden we diverse montage-oplossingen voor kunststof kozijnen, uitstekende delen en dakramen.

offerte aanvragen