PLISSÉ- & DUPLIGORDIJNEN

Functioneel en stijlvol, dat zijn plissé- en dupligordijnen. Plisségordijnen bestaan uit een enkele geplisseerde stof. Dupligordijnen bestaan uit twee lagen stof die samen een honingraatstructuur vormen. Dit type binnenzonwering is geschikt voor uiteenlopende raamvormen.

PLISSÉGORDIJNEN
In onze collecties plisségordijnen vindt u stoffen in vijf verschillende transparanties, zodat u altijd de juiste mate van lichtinval kunt bepalen. In de collectie vindt u ook stoffen met een gemetalliseerde achterkant en daardoor een hoge reflectie waardoor de warmte buiten gehouden wordt. Zo kan de koellast met 20% worden gereduceerd. Dit heeft tot gevolg dat ook de energierekening daalt.

DUPLIGORDIJNEN
Dupligordijnen zijn net als plisségordijnen verkrijgbaar in meerdere transparanties. Omdat er bij dupligordijnen geen koorden en koordgaatjes zichtbaar zijn, kan het dupligordijn ook in een geheel verduisterende variant worden uitgevoerd. Daarnaast werken dupligordijnen isolerend en geluiddempend: de aanwezige lucht in de ‘cellen’ fungeert als buffer.

MODELLEN
In het 2-in-1-model kunnen een verduisterende en lichtdoorlatende stof met elkaar worden gecombineerd, bijvoorbeeld met boven een transparante stof om licht door te laten en onder een verduisterende stof voor privacy. Met de optie vrij pakket kunnen plissé- en dupligordijnen zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven worden bediend. Zo kunnen lichtinval en privacy optimaal worden gecombineerd.

OPTIES
B&C Projects biedt verschillende bedieningsmogelijkheden voor plissé- en dupligordijnen: een optrekkoord, comfortkoord met intrekbaar koordmechanisme, eindlooskoord voor grote stofoppervlaktes, bedieningsgreep en elektrische bediening. Voor kunststof kozijnen bieden we verschillende montage-oplossingen, zoals plakprofielen en cassettes. Hinderlijke lichtkieren kunnen worden voorkomen met zijprofielen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.