NEDINSCO

De Nedinscofabriek in Venlo is voorzien van de C2C-gecertificeerde E-screen rolgordijnen van B&C Projects. De fabriek behoort tot de meest prominente gebouwen van Venlo. Het complex - opgetrokken uit beton, staal en glas - is een bijzonder voorbeeld van industriële architectuur. In de voormalige fabriek van de Nederlandse Instrumenten Compagnie zijn na de renovatie appartementen, kantoorruimten van de gemeente Venlo en omroepstudio’s voor radio en televisie gevestigd.

De gemeente huurt de begane grond en heeft ervoor gezorgd dat bij de herinrichting is voldaan aan alle C2C-principes. Hier is zowel bij de vaste inrichting als het meubilair rekening mee gehouden. Kozijnen, plinten, vloerbedekking en zelfs toiletpapier voldoet aan de C2C-eisen.

De lichtwering voor dit project is geleverd door de firma Thibor uit Roermond. Er is gekozen voor rolgordijnen van B&C Projects met de stof Escreen+ C2C, die voor 100% is gerecycled uit petflessen en vrij is van formaldehyde en PVC. Ook voldoet de gekozen stofkleur (8983) aan de BREEAM-NL HEA3 norm en wordt verblinding door de zon hiermee voorkomen.

  • Plaats
    Venlo
  • Product
    Rolgordijnen